Sen kerran kun mulla ois aikaa laittaa blogiin kuvia ja kirjoituksia... Tää heinäkuu on mennyt odotellessa sähkökatkoksen aiheuttamien tuhojen korjausta vuodatuksen nettisivuilla. Ja niin siinä sitten on käynyt että kaikki kuvat vuoden 2009 jälkeen on menetetty-siis jokaisella kirjoittajalla- kun vuodatuksella ei ollut kuvista varmuuskopioita. Joten edessä on pähkäilyä että siirränkö blogini toisaalle koska nimenomaan blogini on kuvablogi ja tarkoitus oli itsellekin pitää blogia muistona neidin vauva-ajan vaatetuksista... nyt kuvia ei enää ole, joten aika masentavaa =( Ottaa päähän todella paljon!!!!!

Onneksi kuvista on ainakin osa tallella omissa tiedostoissa mutta en tiedä laitanko niitä enää tänne vai laitanko mahdolliseen uuteen blogiin.. Joka tapauksessa kova työ olisi edessä etsiä vanhempiin kirjoituksiin kuvia kun ne ovatkin sikin sokin siellä täällä koneen tiedostoissa.
Siispä mietin mitä teen ja ilmoitan tässä mihin tulokseen päädyin! Vuodatukselle kyllä tästä lystistä pelkää miinusta sanottavana!!!!!  Muutoinkin katkoksen aikana tilanteista ilmoittaminen oli todella niukkaa ja facebookin kautta sai etsiä tietoa missä mennään... Joten vuodatus, ottaa päähän!!!!!!!!!!!!