Meillä on uusi villitys- kaiken muun ohessa- eli aristokateista tuttu kissanpentu MARIE. Meidän neiti on ihan hullaantunut tähän kissaan ja nyt ollaan lindexiltä ostettu kissa-sarjaa sitä mukaan on uusia ihanuuksia ilmaantunut..  Nimenomaan ollaan nää ihanuudet ostettu lindexiltä.. Tässä siis ihan vain kuvia=) Yksi kuva puuttuu vielä kun lindexiltä on ilmestynyt kesäksi lh-tunika+ housut marie kissasta.. Se pitäisi ostaa kesäksi=)

Tämä ensimmäinen on velouria=)

Tummasta väristä huolimatta ihana pinkkien leggareiden kanssa=)Tässä tunikassa on yksi pienen pieni vika minun mielestäni vaikka onkin ihanan reilua kokoa. Se että kaula-aukko on todella kapea=/ Vähän on vaikeuksia saada puettua tunika kunnolla ylle- ei oikeen kaulus anna yhtään periksi.

Tässä on leveä helma ja helman sivuissa halkiot. Tästä mallista tuli myös myyntiin samaan aikaan turkoosin värinen bambi tunika ja muutti sekin sitten meille=) Laitan siitä kuvaa vielä tähän jatkoksi joku päivä.

TÄSSÄ VIELÄ KESÄ SETTIMME... joka oli hintaansa nähden pieni pettymys.. tosiaan meillä koossa 92 tunika on reilu, mutta caprit ei siis mene neidin päälle näyttämättä kuin olisi kuoreen ahdettu makkara=/ Samoin kuva halkesi heti ensimmäisenä käyttöpäivänä- nimenomaan kissan valkoiset kohdat... Kyllä harmitti. En lähtenyt tekemään reklaa, koska tää tunika kuitenkin oli neidin ehdoton suosikki. Jos vaikka lindexissä ei olisikaan sopivaa kokoa enää jäljellä, oltaisiin jääty vallan ilman=/ Mutta ihan muille tiedoksi että tunika on reilua kokoa mutta caprit eivät. ja kuva halkeaa todella helposti=/.

 Tässä vielä lisäkuvat halkeamista.. ja tosiaan päivän käytön jälkeen..