Mä odotan oikeen innolla että pääsen h&m liikkeeseen. Haluaisin sieltä hakea kesäksi lh-bodeja ja hihattomia bodeja sekä ihania kesämekkoja,joihin kuuluu vaippahousut sekä hattu. Ne on niin ihanan kevyitä,kesäisiä ja nättejä. Just yks päivä kurkkasin h&m verkkokaupasn sivustolle ja siellä ois pari kesämekkoa jotka haluaisin.

Meiltä muutama jo löytyykin, koko luokassa 74-86. Kesähatut menee varmaan just kesällä päähän vaikka niissä on kokona 80. Vaippahousut koossa 80 tuntuu niin jätti-isoilta että sopivammat housut ois koossa 74. Sitten kun kokeilin miten mekkojen koot eroaa toisistaan,niin lähes kaikki mekot olivat samankokoisia vaikka koko luokka onkin 74-86. Meidän neitikin kävi ihastelemassa mekkojaan=)  Näitä mekkoja on ollut huutiksessa hintaluokassa 5-10 euroa.

Tässä siis mekkojamme, ovat kyllä hyväkuntoisia vaikka on käytettynä ostettu. Ei juuri mitään pesunukkaa,ei oikeastaan ollenkaan. Ei värien haalistumaa tms. Saas nähdä millaisia sitten ovat käytössä=) Tuo turkoosi kukkamekko on niin ihanainen että se löytyy meillä koossa 74 ja 86. Jälleen äidin lempiväriä,niin raikkaan värinen=)

Tässä taas uusi ihanuus koossa 80. (hattu koossa 74)