Joskus sitä tulee ostettua ihan väärän kokoista vaatetta neidille kun eri vaatemerkeillä on niin suuret tai pienet kokoerot. Välillä taas vaatemalli on naftimpaa kokoa mitä ajattelee.. Otin tuossa kaksi kuvaa joissa näkyy tuollaista kokoeroa vähän selvemmin=)

Eli ensin tutta vertailua housuista. Kuvassa on vasemmalta alkaen:  Tutta keiju sarjan leggarit koossa 92cm, Sitten tutta kärpässieni frotee sarjan pinkit frotee housut koossa 98cm, sitten tutan lelueläin velourhousut koossa 86cm ja tutan punaiset leggarit koossa 92.

 

Sitten Bamse vertailua=)

Eli vasemmalla on ensimmäisenä 86cm bamse tunika, keskellä 92cm bamse pusero ja oikealla bamse pusero koossa 98cm. Tosiaan nuo tämän kesän bamse puserot oli pienoinen pettymys että olivatkin niin naftia kokoa. 92 koon bamse pusero on nyt kahdesti ollut käytössä ja se on vielä aavistuksen kutistunut pesuissa. Tykkään tuosta oikeanpuoleisesta puserosta mutta ei sekään tosiaan ole paljoa 92 kokoa isompi. Tiedä sitten mitä kokoa taas olisi pitänyt tilata että olisi hyvänkokoinen...  Ei kai tässä nyt sentään pitäisi alkaa tilata kokoa 104 =)

Tälläistä tänään heti näin aamutuimaan=)