Se on uusi vuosi ja uudet kujeet=) On vuosi vaihtunut ja alkanut vuosi 2012! Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille=)

Tämän kirjoituksen aiheena on vauvalaatikon pienet tutta vaatteet. Päätin säilöä muutaman pienen tutta vaatteen neidin vauvalaatikkoon. Kenties niille tulee joskus käyttöä tai sitten neiti saa ne itselleen isompana. Mutta laitoin muutaman näistä ihanuuksista muistoksi kun ovat niin suloisia=) 

Tässä vanhempaa tuttaa. Kissa sarjan kissan kuvat vihreällä pohjalla. Nythän tutta on valmistanut uuden malliston jossa seikkailee kanssa kissa-kissat mutta sarjan nimi on cute kitty, ja se on tosiaan uudempaa mallistoa. Meillä on siitä muutama vaate, siitä kuvia myöhemmin. Tykkäsin eniten tästä vihreästä väristä ja mietein että säilöisinkö neidin vihreät kuosit koossa 86 myös...Tää on vaan niin söpö kuosi=) 

Nämä vaatteet kissa-sarjasta siis tuli pakattua vauvalaatikkoon.

Body ja leggarit, lh-tunika ja college paita. Ovat koossa 62 ja reilua tutan kokoa.

 

Sitten tämän äidin lempisarjaa.. Tutta riikinkukko ihanuuksia=) Nämä menivät kanssa vauvalaatikkoon- ovat koossa 62 ja 68.

Collegeliivari, kuviolliset leggarit, sininen tunika ja kuviottomat leggarit. Tuo sininen on aivan ihana,samoin vihreä=)

[[split]]

 

Sitten body, kuviolliset leggarit ja tunika. Harmi kun en huomannut säilyttää sellaista tunikaa missä on riikinkukkoja joka puolella ja tuplahihat, sekä collegehousuja. Isommissa koossa niitä on meillä vielä. Tuo tunika kuvan oikeassa reunassa on aivan ihana!! Sellaisen vielä kun löytäisi koossa 92 ja 98,olisin iloinen. Mutta ei se ole helppoa meikäläisenkään saada riikinkukkoa isommassa koossa. =/

Nämä siis menivät vauvalaatikkoon=) Oli kyllä haikea pakata, neiti on kasvanut niin reippaasti. On niin ihana seurata oman lapsen kasvua ja kehitystä ja sitä sanavaraston lisääntymistä.=)