Tänään saapui sitten tilaamani kädentaitajan itsetekemä tunika, mittatilaustyönä tehty tunika- itse olen kankaan valinnut. Tämän velour'tunikan tilasin toisena tilauksenani=) Tämä on aivan ihana, siis mun lempiväreissä. Kangas oli jo loppuun käytetty mutta sen verran löytyi että meille vielä saatiin tälläinen ihanuus=) Hintaakin oli verrattuna sitten muihin viime aikoina tekemiini ostoksiin,mutta eiköhän se ole hintansa väärtti. Ainakin mieskin sitä ihasteli. Nyt sitten kun tuo oma ompeluprojektini on vielä vaiheessa, niin vertasin tuota tunikaa "omaan malliini". Muuten ihan ok, mutta meidän neitokaiselle tosiaan pitää olla hieman levenevä liivimekko malli. Menee suloinen,ihana,pullea masu vähän enemmän mekon alle piiloon. Nyt se vähän tuosta velourtunikasta pullistuu ulos=) Tässä siis kokona 80 ja facebookin kautta sen tilasin paikasta nimeltä Retriinashop.

Kangas ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Otan vielä huomenna kuvan päivänvalossa, niin näkyy vähän paremmin miltä näyttää=)

Surffailin netissä ja ihastuin erääseen mekkoon ihan täysin. Se on tulossa minulle kunhan kangas saapuu ompelijalle. Siis se kangas vei kyllä ihan jalat alta, aivan käsittämättömän ihana kangas.Sitä oli muillakin värivaihtoehdoilla mutta tämä kangas oli jotain ihanaista. Mekko on tilauksessa ja kun se saapuu,niin laitan kuvaa=) Samoin tilasin sitten toisen liivimekko mallisen mekon, maatuska kuviolla- vielä on vähän tilaus auki mutta eiköhän sekin mekko tule meitä ihastuttamaan=)

Ja näistä kaikista innostuneena surffasin kädentaitajien blogeja ja ihan uusi maailma avautui minulle=) Löytyi ihania housuja,ihanilla aplikoinneilla. Ihania mekkoja... Ai,ai,ai, hintaakin kaikella mutta aivan ihania. Nostan hattua kaikille kädentaitajille, olen kateudesta vihreä kun osaatte tehdä kaikki ihanuuksia=) Eräskin mekko oli niin ihana, mutta ai,ai, hintaa 35 euroa. Ymmärrän täysin mikä mekossa maksoi,enkä itsekkään sitä halvemmalla myisi. Oli kertakaikkiaan niin ihana=) Vielä kun löytäisin jostakin sellaisia kaavoja mistä osaisin itse ommella, pitänee rymistää kohti kirjastoa tutkimaan käsityölehtiä.

Odottelen tässä tulevia mekko ihanuuksia. Voisi sanoa että näin keväällä,kesän korvalla minuun on iskenyt ilmi selvä mekkokuume=) Onko muille iskenyt mekko kuumetta vai kärsinkö siitä ainoana?