Ostelin odotusaikana neutraaleita vaatteita, sellasta sinistä,vaalean vihreää,valkoista, keltaista,harmaata, kaikenlaisia asusteita. Eniten tykästyin huppareihin, koska oon ite "hupparikansalainen". Huppareita on kaapissa joka värissä. Hupparit kuitenkin osottautui aika epäkäytännölliseksi kesähelteillä. Eräällä ultraääni käynnillä sitten lääkäri vihjaisi että tyttö saattaa olla tulossa. Sanoin että voinkin sitten mennä ostamaan jotain vaaleanpunaista. Hän kyllä heti kiirehti heti perään sanomaan että älä nyt kuitenkaan koko vaatekaappia osta vaaleanpunaisia, kun tämä on aina vain arviota kuitenkin. Sanoin että ei hätää, jos nyt yhden vaatteen saan ostettua pinkkinä. ( Pinkki kun ei siihen aikaan ollut suosikkejani eikä vieläkään ole omissa vaatteissa värinä). 

Siitä kipitin sitten Lindexille ja ostin elämäni ensimmäisen pinkin bodyn ihanalle tulevalle tyttärelleni=) Tässä kuva siitä=)

Sen jälkeen kirppareilta matkaan tarttui vielä muutamia muitakin vaaleanpunaisia vaatteita mutta tämä oli se ihka ensimmäinen. Tämä body on koossa 56 talletettuna tytöllemme, saa sen sitten joskus itselleen. =)

Onneksi nytkin tätä samaista bodya löytyy vaatekaapistamme kaksi kappaletta, tosin käytettynä ostettuna niissä oli värien haalistumaa ja pesunuppaa mutta kun body on yllä,siitä tulee aina niin ihania muistoja mieleen. Tästä näkee värieron selvästi...

Kaikilla on varmaan niitä uniikkeja,ihan ensimmäisiä asuja talletettuna talteen. Minulla on vielä muutama muukin asu tuolla säilössä mutta niistä toisella kertaa sitten lisää=)

Ihanaa viikonloppua kaikille=)