Tosiaan tänä vuonna en taasen päässyt paikalle mutta uskollinen ystäväni tälläkin kertaa hurautti paikalle. Ja väkeä oli ollut. Valikoimassa oli tänä vuonna ollut aika vähän tutta vaatetta. Lupasin kuitenkin kirjoittaa blogiin mitä sieltä löytyi=)

Eli ihana välikausi takki ja housut, ohv.n.45e- nyt 20e.

Tää on kyllä ihana asu ensi syksyyn neidille=) Housuissa nilkoissa ja vyötärössä kiristysmahdollisuus, samoin takissa on kiristysmahdollisuus. Irroitettava huppu mitä arvostan yli kaiken=) Todella raikkaan värinen=) 

Ja sitten vaatekuva- pahoittelut huonosta kuvasta. En huomannut lainkaan kuvatessa ettei kuva onnistunutkaan=/

Elikkäs froteetakki jemmaan neidille, hinta reilu 11e. Cute kitty sarjan unipuku (aivan ihana kuosi), hinta 7e. Fuksiat leggarit sekä kahdet mustat leggarit, hinta 5e/KPL. Sekä ihanat pehmeät pörrösukat, toiset luonnonvalkoiset ja toiset haaleanvaaleanpunaiset, hinta 2e. (meille kotiutui tällä kertaa enemmän vaatetta pojalle=D ).

Eli tänä vuonna ei tullut mukaan tunika settejä tai capreja vaikka sitten kuulinkin  myöhemmin että keijusarjan tunika settejä oli tullut myyntin perjantaina. Tänä vuonna ystäväni oli ajoissa liikenteessä niin ei ollut kaikkea myynnissä vielä silloin. Mutta olen aivan tyytyväinen näihinkin ja ollaan taas koko perhe lähdössä reissuun muutaman viikon päästä, niin eiköhän sitä tule porhallettua sielläkin jos ohi ajetaan. Saas nähdä tekeekö silloin mitään löytöjä? =D