Täällä tosiaan on syksyn mittaan podettu flunssaa useampaan otteeseen ja kirjoittelu on jäänyt auttamattomasti hetkeksi. Mutta jospa nyt jälleen olisi taas kirjoittamisen ja kuvaamisen aika=) Tai oikeastaan kuvia on otetttu mutta kirjoittaminen on jäänyt.

Riikinkukko vaatteet on yhä edelleen ihania mutta eipä niitä oikein tahdo löytyä enää isommassa koossa- Niinpä, kuka niistä malttaisi luopua;)  Meillä tosiaan on myyty eteenpäin jo pienemmässä koossa vaatteet mutta ensi vuoden alkupuolella lähtee sitten varmaan huutikseen koossa 80 riikinkukkoa- jos joku siinä koossa kaipailee=) 

Täällä odotellaan alkuvuotta jo kuin kuuta nousevaa. Silloin on lindexille ilmestymässä uutta bamsea. Lindexin sivuilta löytyy kuvia ja ilmestymis ajankohdat=) Kävi tässä muuten sitten niin kun ostin neidille noita syksyn bamse ihanuuksia, niin ei mieleeni edes juolahtanut että olisin voinut ne paketoida pukin konttiin. Tuolla ne kaapissa roikkuu henkarissa odottamassa kun tulee kylmempiä ilmoja=) Olisi kyllä lahjamäärä lisääntynyt kiitettävästi. Bamsestakin on luovuttu tässä syksyn mittaan koossa 74 ja 80. Mutta on meillä tuolla pieni laatikollinen bamsea säilöttynä jos perhe joskus kasvaa. Voisin niistä laittaa kuvaa tässä joku päivä, jos kiinnostaa vähän vanhempi bamse mallisto=)

Hmm... Odotan myös kevättä josko tutta-sarjassa ilmestyisi joku ihana sarja=) Olisi niin kiva pitää bamse ihanuuksien rinnalla myös erilaisempia vaatteita=) Nythän meillä on käytössä riikinkukkoa,lollipopia ja keiju-sarjaa=) 

Mutta uusi vuosi ja uudet kujeet=) Odotan innolla että pääsisin pitkästä,pitkästä aikaa myös kirppareita kohnaamaan. Se on jäänyt ihan vallan=( Sieltä olisi kyllä kiva joskus tehdä löytöjä=)

Mutta nyt joulun viettoon ja oikein ihanaa joulua kaikille=) Palaan heti joulun jälkeen kirjoitus puuhiin kuvien kera=)

 

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!!!!!! =)