Niinpä jälleen takana on reiman tehtaanmyymälän varaston tyhjennys päivät. Tänäkään vuonna en päässyt paikalle mutta sain sinne lähetettyä "assistenttini". Siis aina näin kevään korvilla kun on uuden äitiyspakkauksen julkistamisaika, on k-päässä reiman tehtaanmyymälässä varaston tyhjennys. Siellä myydään ihan pikkurahalla tutta vaatteita. ( Siis reima valmistaa äitiyspakkauksen) Esim. saa edellisen äitiyspakkauksen vaatteita halvalla erikseen ostettuna, sekä edellisvuoden tuttamalliston vaatteet. Väkeä on hirmuisesti ja pidennetyt aukioloajat=)

Kävin k-pään myymälässä tuossa alkuvuodesta kun siellä oli syksyn varastojen tyhjennys. Ihan harmitti kun en ostanut enempää vaatteita, siis ostin yhden tunikan ja legginssit. Oikea hinta oli 20e, mutta ne sai silloin puoleen hintaan. Nykyään aina käydessäni tuolla päin kyläilemässä piipahdan reiman myymälään. Suosittelen sitä kaikille,siellä voi tehdä löytöjä=)

Tässä tämän kevään saalista=)

Eli punainen liivimekko, 4e, oranssit caprit 4e, kesähattu,2e ja tunika+legginssit setti 5e. Kaikki siis upouusia=) Reiman tehtaalla on myös ulkoiluvaatteet tosi edullisesti. Ens syksynä ois tarkoitus hakea sieltä sitten neidille syksy/talvivaatteet=)