Tosiaan eilen kävin vielä Lindexilläkin. Tarkoituksenani oli hakea sieltä ihana turkoosi kissatunika mikä meiltä löytyy jo pinkkinäkin. Pinkkiä oli vauva osastolla mutta turkoosi sitten isompien lastenvaatteiden rivissä. Tällä kertaa olen kyllä iloinen,että katsoin tarkempaa ostostani. Kissatunikat oli rivissä siinä, ensimmäisenä koko 86. Sitä kokoahan tulin hakemaan ja meinasinkin sen ottaa siitä. Mutta sitten hintalapussa luki "poikkeuksellisen kapeat hihansuut kokoon nähden". Ja aloin katsomaan,jestas sentään. Ei meidän tytön käsi ikinä mahtuisi niistä. Samoin koko tunika vaikutti jotenkin pieneltä.

Minä sitten otin oman arvion mukaan meille sopivan tunikan ja menin sitten vauvaosastolle ja vertasin siihen meillä olevaan pinkkiin kissatunikaan(meillä siis koko 86) ja kas,kas, turkoositunika oli sitäkin pienempi. JA SEN TURKOOSIN KOKO OLI 98!!!!! HUH,HUH!!!!  Menin sitten kassalle ja sanoin että ompas tässä tunikassa pikkuisen koot pielessä. Myyjä siihen sitten totesi,että nin on. Lindexillä on tapahtunut koko virhe niissä tunikoissa-siis tehty huomattavasti liian pieniä tunikoita koko merkintää kohden ja kaikissa koossa aivan sama  juttu. Harvoin kuulemma niin tapahtuu.. Joten tiedoksi vaan kaikille turkoosin kissatunikan ihailijoille että koot on ihan hassuja=) Lindex ei itse tosiaan sen koommiin mainosta että huom,huom,koot pieniä. Ainoastaan siinä koossa 86 luki se merkintä että kapeat hihansuut. Ajattele jos olisinkin sen vaan ostanut.. nyt itkisin kotona kun se ei mahtuisi meidän neidin päälle.

Tässä vielä kuva jossa näkee pinkin ja turkoosin tunikan. Pinkki on kokoa 86 ja turkoosi koko 98. EI IHAN HETI USKOISI=)