Välillä taas tutta sarjaa=)

Tämä sarja on taas sellainen että oli ollut myynnissä jo pidemmän aikaa. Ei tuntunut mitenkään meidän jutulta. Mutta sitten tuli sellainen fiilis että tilaanpa frotee mekon ja bodyn kun ne tuli erääseen verkkokauppaan myyntiin edullisesti. Ja kas,kas, heti ne nähtyäni ihastuin niiden värikontrastiin ja pitihän sitäkin sarjaa saada. Jälleen kerran olin tilanteessa että sain alkaa metsästelemään kuosia kun oli jo jokapaikasta loppumassa/loppunut=/

Tässä pinkki body, sopii niin hyvin mustan kanssa. Body on puuvillaa. Tulee ihan lollipop sarja mieleen pinkkinä=) Frotee kuosina kyllä tuntuu jakavan mielipiteet- osa tykkää,osa ei. Meillä sitä on vähemmän ollut käytössä mutta tämän sarjan myötä se on tullut enemmän käyttöön.

Liivimekko (tulipa otettu vino kuva) ja erikseen kuva liivimekon napeista. Tää pinkki-musta yhdistelmä on kyllä kiva.

Sitten haalari ja body. HARMI,HARMI kun haalarit loppuvat kokoon 86- siis niin mieluusti olisin ostanut isommassakin koossa vielä neidille jemmaan.

Haalareiden pinkki väri ei näy lainkaan käytössä päällä- sinänsä tumma kokonaisuus, mutta pinkin bodyn kanssa aivan ihana. =D Tää setti on kuin luotu neidin päälle, miksei näitä vois olla isompana!!!!! 

Sitten on frotee sarjan pinkit frotee housut-aivan ihanan pehmeät=)

Sitten on frotee sarjan paita- tää on vielä mietinnässä millainen on sitten neidin yllä housujen kanssa yhdessä.

Sitten on vielä frotee sarjan vetoketju takki- tässäkään ei pinkki näy käytössä mitenkään. Tätä ajattelin meille kesäkäyttöön vaikka onkin huputon takki. On varmaan aivan passeli viileinä kesäiltoina.

Tää on kyllä kiva sarja, varsinkin haalari+body ja liivimekko+body setit. =) Mikäköhän tämän sarjan virallinen nim on?

Tästä sarjasta on vielä sellainen terätön yökkäri hankkimatta joten katsotaan löytääkö se vielä tiensä meille=)