Tässä vielä muutama kuva aiemmin ilmestyneeseen Tutan keiju sarjaa=) kirjoitukseen. Tässä ihan ensimmäisenä kuvat alkuvuodesta ilmestyineistä "halppisversio" bodyista joissa on bodyn väriset resorit,metallin väriset nepparit. eikä hihansuissa ole resoreita... Kolme ensimmäistä kuvaa ovat näitä uudelleen tuotantoa mutta vertailun vuoksi neljäs kuva on "alkuperäisestä bodysta". Huomaatteko eroa? Kumpi on kivempi malli?

Violetti kirjava body...

Persikan värinen body...

Haaleanvaaleanpunainen body...

JA sitten vertailuna alkuperäisen tuotannon body=)

Kumpi siis on kivempi? =)

Sitten keijun kesäsetit=) Nämä oli ihana löytö vielä saada kesäksi ihastuttamaan=) Eli siis ovat ilmestyneet vasta nyt keväällä 2012. Tosin meillä valkoiset leggarit eivät varmaan ole suurin menestys mutta katsotaan nyt sitten miten niitä tulee pidettyä=) Valikoimassa on siis kahta eri väriä=) 

Ja sitten viimeisenä vielä college keiju tunika ja collegehousut=) Näistä en tiedä miten on ilmestyneet ja missä on olleet myynnissä mutta aivan ihana setti =)  Ja kerrankin kävi hieno sauma, että sain meille ostettua huutiksesta.

Vielä siis haluaisin saada tätä sarjaa isommassa koossa odottamaan neitiä- koosta 92 eteenpäin. Jos joltain löytyy keiju ihanuuksia mitä vois tarjota kohtuu hintaan, niin voi laittaa meille postia tulemaan. =) Varsinkin tunika setit/tunikat  ovat kovassa hakusessa... =)