Jottei nyt ihan olla syksyisissä tunnelmissa, niin tässä vähän kesäistä Bamsea. Ihan ensimmäisenä tulee kuvassa ihan uusinta uutta bamsea,tämän kesän malistoa. Ostettu lindexiltä OSTA 3-MAKSA 2- kamppanjan aikana. Kaikki nitvoutuu niin yhteen,että voi tosi hyvin yhdistellä näitä vaatteita. Ovat kyllä ihanan kesäisiä vaatteita=) Vielä aion piipahtaa lindexiin ja ostaa tuon vaaleanpunaisen kissatunikan turkoosina=) Ainakin Lindexin netti myymälässä sitä myytiin senkin värisenä.  Turkoosi kun sattuu olemaan lempivärini,voin sitten olla neitokaisen kanssa "samiksena" vaikkakin bamse vaatteisiin en ihan taida mahtua;) Väreiltä siis oltaisiin samoissa vaatteissa=) Nämä vaatteet ovat siis koossa 80 ja 86.

Sitten ihan vaan kesäksi hankittuja bamse mekkoja, koko'skaala on 74-86.  74 koon ruudullinenmekko tosin taitaa mennä eteenpäin myyntiin-kiertoon kun se ei varmasti kesällä enää mahdu. Mutta samainen mekko onkin siinä kuvassa jo isompanakin odottamassa=)

 

Tuo pinkki hiaton mekko on näistä ehdoton suosikkini samoin tuo body+hame. Body+hame ovat kyllä menossa meillä pieneksi,joten itken jo valmiiksi. Ne ovat koossa 74 mutta metsästän niitä isommassa koossa kun ovat niin ihanan'ihanan'ihania..

Tässä siis Bamsea kesä kuosissa=) Värikkäitä ovat=)