Pitkästä,pitkästä aikaa taas päivittää blogia. On jo vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta vaikka blogi on koko ajan mielessä pyörinytkin. Olen saanut jonkin verran kommentteja ja tosiaan työn alla on liittää blogiin mailiosoite josta minut tavoittaa.

Syksy on tullut ja bamse mallistokin on syksyistä. Olen tänä vuonna poikkeuksellisesti tykästynyt erityisesti muutamaan vaatteeseen. Ne löytyy koossa 80 ja tarkoitus on hakea ne kaappiin koossa 86. Heti vain kun ehdin lindexille. Jonkin verran tuntuu että bamse hurmos on hellittänyt, olenkin myynyt eteenpäin jotain bamse vaatteita. Ja niin varmasti tulen tekemään vieläkin. Mietin että laitanko huuto.nettiin vai facebookin kirppareille. Jotain bamsea on tullut hankittua koossa 92 ja 98,nimenomaan niitä ihanuuksia. Pomppikani vaatteista en malta millään luopua. =) Olen niin pomppikani fani=)

Tässä muutama syksyinen body=) Koossa 80 ja 86.

Tein tässä tilauksen lindexiltä ja odotan innolla pomppi-kani vaatteita neidille=) Laitan niistä kuvaa sitten kun saapuvat. Lindexillä oli tarjous. osta 30 eurolla, saat 10 euron lahjakortin. Ostin neidille tuossa kuukausi sitten lurppa-koira tunikan ja siihen kuuluvat leggarit. Ihan harmittaa kun ne on jo käymässsä pieneksi. Neiti kasvaa nyt todella hurjaa vauhtia. Tuntuu että on menossa kasvupyrähdys. Laitan muitakin kuvia bamse vaatteista vielä tämän viikon aikana. Ihanaa kun vaatteet ovat niin pirteitä ja värikkäitä=)