Voiko otsikkoon kirjoittaa bamse suosikit osa 5 tai Bamse ihanuudet vol.4 tai kesäbamset osa 10? 

Tuntuu että bamse ihanuuksia tulee sitä mukaan myyntiin uusia kun on juuri ehtinyt muut bamse ihanuudet hankkimaan. On se vaan jännä miten verkkokauppaankin putkahtelee tasaisin väliajoin uutuuksia jotka sitten alta aikayksikän loppuvat verkkokaupasta. Miksei kaikki voisi tulla samalla kertaa ja kokoja riittävästi? Välillä tuntuu että kun on yhden tilauksen tehnyt, saisi olla jo uutta tekemässä. Nooh, tuskin tätä bamse villitystä kauaa kestää.. Neitikin kasvaa ja bamse koot loppuu kokoon 116(ainakin näissä uusimmissa malleissa).

Kesä uutuuksia on tullut lisää.. Esim. nämä taikurivaatteet, taikuribody ja taikurimekko. Taikurimekot on jo verkkokaupassa loppuunmyyty.  Vekkokaupan kuva ei vakuuttanut mua mutta livenä on kyllä kiva. Ja onneksi sitten samalla satuin ostamaan taikurimekon isommassa koossa jemmaan ensi kesään( joo, kesään 2013), nythän ne on jo sitten loppu. Tosin ei kyllä mun mielestä ollut mitään hirmuista kokoa mekoksi- tuntuu olevan samankokoisen tunikan kanssa samaa kokoa. Luulisi kuitenkin että mekolla ja tunikalla on jotain eroa=)

Tässä vielä kuvaa takaa, on näissä pientä eroa väreissä. Mutta tosiaan body on kokoa 92 ja mekko kokoa110=) Ei kyllä oo näissäkään hirmuisesti koko eroa vai mitä sanotte? =D

 

Sitten tämä ihanuus joka säväytti=) Tosiaan meillä ollaan pomppi-kani faneja ja tää turkoosi väri on vielä niin tämän äidin lempiväriä. Joten tälläinen muutti meille kyllä välittömästi=) Ja tälläinen tuli kanssa jemmaan ensi kesäksi =)

Tämän tunikan kanssa sopii aivan äärettömän hyvin ne violettiraidalliset bamse leggarit missä tosiaan on nilkassa janssonin ja pompin kuvat.

Nyt myös kannattaa tehdä lindexille tilaus- verkkokaupassa on ostaessa yli 50 eurolla ilmaiset toimituskulut. Samoin myös on netissä pyörinyt lindexin alekoodi jolla saa verkkokaupasta -30% alennuksen koko tilauksesta. Samoin liikkeestä on saanut kupongin verkkokauppaan jossa alennuskoodina -30% alennus koko verkkokauppatilauksesta.

Tästä syystä itekin tuli tehtyä tilaus ja saatiin muutama ihanuus ostettua ensi kesään kun tuli niin kiva alennus kokonaishinnassa. Mieluusti juoksisin alennuksien perässä mutta tosiaan aniharvoin törmään bamse alennuksiin liikkeissä.

Ja kun tilaukset oli tehty ja kotiin haettu, niin eikös sitten verkkokauppaan ilmestynyt kaksi uutta bamse tunikaa leggareineen... Hmmmm..... Arvatkaapas kenen piti tehdä taas tilausta? Vielä puuttuu tältä kesältä shortsit+t-paita setti tytöille ja mitä muuta bamse ihanuuksia vielä tulee....  Mielenkiinnolla odotan syksyn mallistoa. Tykästyin niin tuohon bamsen viidakkokuosiin alkuvuodesta ja nyt kesällä kolahti jansson farkkuhame(sekin loppunut verkkokaupasta), harmaa-valkoraidallinen tunika, pinkit leggarit janssonin kuvalla, tuo ylhäällä kuvassa oleva turkoosi tunika ja violettiraidalliset leggarit....  Saas nähdä miltä nuo uudet tunika+leggarit setit näyttävät livenä- nyt en kiireiden takia ehtinyt lainkaan myymälään- vielä...

Ja alkuvuoden oranssiraidallinen kissa jansson body koossa 92 on kahden kerran käyttämisen jälkeen tuolla kaapissa "roikkumassa"- miksi en sille kuosille syttynyt? Leggareissa se menee mutta ei kolahtanut bodyssa. Meillä ei muuten viidakko kuosissa tapahtunut pesussa mitään. Joku jossain blogissa kirjoitti että värit haaleni leggareista heti, niin meillä ei tapahtunut mitään. Pikemminkin harmitellaan kokojen pienyyttä. Koon 92 leggarit menee juuri ja juuri jalkaan joten haikeudella niistäkin on luovuttava=( Mistään ei enää varmaan saa isommassa koossa kun ei silloin alkuvuodesta tullut mieleeni ostaa jemmaan...

Ja bamse fanit, muistakaa ostaessanne tai tilauksen saavuttua tarkistaa kunnolla bamse vaatteet. Saattaa olla värivivahde vikoja kun katsoo valoa vasten tai joihinkin kohtiin ei väri ole ottanut kunnolla kiinni. =/ 

Mutta nyt uusiin kuvaamisiin ja uusiin kirjoituksiin taas=)