Niille tiedoksi jotka Lindexiä käyttävät, niin siellä on alkanut joulun jälkeinen alennusmyynti. Tänään kävin itse muutamalla lindexillä ja aika heikot oli valikoimat. Tosiaan jotain tuli mukaan ja siitä postaus sitten myöhemmin=) 

Tässä muutama kuva meillä olevista vanhemmista Bamse vaatteista. Vaatteet on siis ostettu käytettynä meille-tosin ovat erittäin hyvässä kunnossa. Näistä tosiaan olen kyllä iloinen että saapuessaan ovat osoittautuneet kuntoluokitukselta erinomaiseksi. Nämä vaatteet tuli ostettua "jemmaan" jo kesällä/alkusyksystä ja ovat nyt osa käytössä ja osa tulossa käyttöön.

Eli vasemmalta oikealle. Ihana punainen body- aivan huippu kunnossa. Bamsen hameleggarit-hame velouria ja housut trikoota. Kolmantena velourhousut ja viimeisenä ihana perus body röyhelökauluksilla. Punainen ei ehkä ole niin lempivärini mutta on nämä vaihtelua kaiken violettisen bamse värin keskellä=) 

Bamse body ja violetit hameleggarit. Nämä violetit hameleggarit on vauvojen kokoa(taitaa olla joko kokoon 86 tai 92 asti) ja aiemmassa kuvassa olevat punaiset hameleggarit ovat koosta 86 eteenpäin. Meillä siis punaisena koossa 92 ja 98 mutta ovat naftia kokoa.

Ja viimeisenä tämä pinkki ihanuus=) Tätä metsästin pitkään,pitkään ja nyt se meitä odottaa kesäksi=) Aivan ihanan raikas ja suloinen. Tosin tämäkin on naftia kokoa- meillä koossa 92 ja 98, mutta ovat pienempää kokoa. Onkohan lindex tehnyt aina bamset naftin kokoisena vai onko tämä vain uuden tai vanhan malliston vikaa? Jokatapauksessa tämä ihanuus varmasti mahtuu meille kesällä=) Settiin kuuluvat housut ovat caprimallia- ovat kyllä pientä kokoa.

Seuraava postaus onkin sitten Lindexin ale löydöt ja neidin muistojen laatikkoon pakatut tutta riikinkukot=) Muutama pienessä koossa oli pakko laittaa sivuun jos vaikka joskus sitten perhe kasvaa...