Tänään porhalsin ajan kanssa lastenkirppikselle. Siis kolousin ja kolusin loosit mutta tällä kertaa ei tarttunut juuri mitään matkaan. Ihan harmitti. Ei ollut kesälakkeja-ei ainakaan meidän neidille sopivia, ei kesämekkoja, ei siis mitään sellaista super kivaa=(.

Tyhjin käsin ei silti tarvinnut lähteä..

Matkaan tarttui neitosella sandaalit. Kohtuu hyvässä kunnossa ja olivat vielä sopivan kokoiset. Hintaa 2euroa. Sitten löytyi kesähame,kappahl-merkkinen, hintaa 1e(ihanan viininpunainen,tähän löytyy kotoa jo sukkahousutkin), ja sitten tuollainen ihana vaaleanpunainen haalari ruskeilla palloilla ja punaisella taskulla, sellasta ohutta samettia. Hintaa 3euroa, oli pakko ostaa vaikka olikin kokoa 62. Mutta kun meillä löytyy tätä samaa sarjaa liivihame-koko 62cm- mutta menee aivan näppärästi neitosen ylle(nyt menossa koko 74). Kokeilin kotona haalaria, kepeästi menee ylle mutta lahkeet ovat lyhyet. Kyllä ne meillä menevät ihanasti tuollaisina caprimallisinakin, ovat niin uniikit. Lapussa luki että mini boden mallistoa, mutta en siitä tiedä. Ilomielin kuulisin minkä merkkiset nämä ihanuudet ovat kun vaatteissa ei lue mitään. En myöskään osannut selvittää mitä merkkiä vaatteet ovat.. Tuon samaisen liivimekonkin olen ostanut tuolta kirpparilta muutaman euron hintaan=)

 

Eli jos joku tietää mitä merkkiä nämä ovat,niin ilomielin ottaisin tietoa vastaan=) Kävin siellä boden vaateketjun sivuilla, olivat kyllä ihanuuksia mutta kiitettävän arvokkaan hintaisia.. no jaa, sekin on aika laaja käsite kuka pitää kalliina ja kuka ei..