Tässä vielä muutama kuva meillä olevista tutta lolipop sarjan vaatteista koossa 86. Tosiaan takki+housut ovat uusia, samoin yksivärinen body. Kirjava pinkki body on ostettu käytettynä huutiksesta mutta kokolapussa olevasta 92 merkinnästä huolimatta vastaa kyllä kokoa 86. En tiedä sitten mitä on matkalla tapahtunut kun on niin "kutistunut" vaikka ei meillä sitten käyttöön päässytkään/ehtinyt.

Ihanaa sarjaa kyllä=) Meillä tosiaan ehdittiin myymään koossa 80 löytyvät housut,haalarit, paita, mekko ja bodyt ennen kuin niistä ehdein tänne kirjoittelemaan sen enempää.Yhden kirjoituksen niistä silloin aikoinaan tein ja tämä on nyt toinen ja viimeinen tästä sarjasta.  Nämäkin tässä varmaan menevät myyntiin huutikseen kunhan vain ehdin niitä sinne näpyttelemään. Tämän sarjan kuosi on nättiä mutta enemmän olisi vielä voinut olla vaihtoehtoja väreissä ja vaatteissa. Esim. liivimekko olisi voinut olla kuviollisempi tai takki hupullisena versiona tai muuten vaikka väri vaihtoehtoja useampia  (nythän tätä oli kolmena eri värivaihtoehtona)  =)

Tässä vielä kuvia... Takki ja housut...


Kaksi eriväristä bodya=)


Ja tässä vielä toteamus että uusi 86 ja käytetty 92 body ovat lähes samankokoiset=) Eli uuden bodyn päällä on käytetty body.


Eli tässä tämä sarja sitten tutalta.. Isommassa koossa meillä ei tätä olekkaan eikä varmaan tule enää hankittuakaan. Aikansa kutakin=D Pitäisi vielä laittaa kuva neidistä tämän sarjan vaatteet yllä ihan omaksi iloksi ja muistoksi tästä sarjasta, väri kyllä sopi neidille=)