Kyllä se vaan niin on että kesä on lähestymässä.. Meillä tuolla jo takapihalla nurmikko on alkanut vihertää ja tänäkin aamuna jo kuudelta oli aurinko paistamassa ihanasti sisälle=) Kesä,kesä jo tulla saa.. Pukeutuminen ulos helpottuu kun ei tarvitse niin paljoa pukea päälle verrattuna talveen.

Tää välikausi aika on keväällä tälläistä arvuuttelua mitkä olisi sopivat vaatteet lapselle ulos. Aamuisin on vielä viileää mutta päivällä saattaa olla jo hyvinkin lämpimää. Riittääkö pelkkä välikausi haalari vai pitäisikö olla siellä alla vähän paksumpaa vaatetta? Hmm... En olekkaan ulkovaatteista maininnut mitään mutta kenties niistäkin voisi laittaa jonkun tekstin joskus.

Tein tilauksen lindexille ja tilasin vielä neidille muutaman vaatteen, laitan niistä kuvat tähän tekstiin kunhan saan ne tässä kuvattua. Tässä kuitenkin ensimmäisenä kuva meidän kesä bodeista- ovat kokoa 92 ja kaikki ovat vielä käyttämättämiä ja uusia. Tuo vasemman puoleinen body on aivan mun ehdoton suosikki, siis se on ollut käytössä joka koossa. Kokoon 80 asti oli bodyn kanssa käytössä bamsen ihana frotee hame mutta sen jälkeen en ole isommassa koossa tuota pinkkiä frotee hametta enää löytänyt. Harmi=( 

Eli vasemman puoleinen on vanhempaa mallistoa-en tarkalleen otttaen tiedä koska on ilmestynyt, keskimmäinen tämän kesän mallistoa ja oikeanpuoleinen viime kesän mallistoa. Ihania=)

Ja nämä sukat ovat ihan tämän kesän mallistoa=) 

Hmmm.. olenko bamse fani?  =D