Aika paljon on tullut ostettua perus vaatteita Lindexiltä ja Kappahlista.

Lindexin bodyt ei vaan oo meillä vastanneet kokoansa. Mutta sitten taas Lindexin Tähti velour housut ovat niin pitkäkäyttöiset,ettei tosikaan. Ja niitä löytyy joka värissä kaupassa. Meillä on kaikkia tyttövärejä(tosin nyt löytyy tällä hetkellä käytöstä harmaat-ruskeat-vihreät-violetitkin), mutta yksi oli tyttösen syntyessä aivan lempiväriset velour housut. Sellaiset lohen punertavat velour housut lindexiltä. Niitä pidettiin koko ajan. Samaa sarjaa oli bodykin mutta sitä edettiin vain kerran pitää kun meni jo pieneksi=(

Sain tuon setin lahjaksi joten se on talletettuna tuolla pienten ihanuuksien joukossa). Myöhemmin löysin samaa värisarjaa olevan bodyn ja mekon lindexiltä. Olivat kyllä niin ihania yllä=)

Nyt on menossa äidilä "liivimekko-kausi".Meillä on kaikkia Lindexin ihanuuksia hankittuna. Tosin liivimekoistamme puuttuu samaa sarjaa olevat legginssit. Tuntuu että ne nuhjaantuu aika nopeasti ja kirpparilla myydään vain liivimekkoja. Harvemmin kukaan myy erikseen niitä leggareita. Ei ainakaan minun silmiini ole osunut. Meillä on liivimekoista maatila, ötökkä, viidakko, ja joku muukin veilä. Puuttuu kaupunki ja maisema ainakin ja muita uusia ihanuuksia. Koot vaihtelee 74-86. Tässä esimerkki lindexin liivimekoista ilman legginssejä. Lisää näitä settejä ostelisin kyllä=)

Tää kirahvi setti on kanssa niin ihana=) Sopivan värinen  juuri ylle pääsiäisenä ja kesällä tietenkin=)

Lindexin mallistoa taitaa myös olla Fem myror-sarja. Se on kaiketi loppuunmyyty, mutta tyttösellä on muutama niitäkin. En taida olla niiden suuri fani mutta tuo oranssi-turkoosi setti on suosikkimme. Se vaan on niin mun lemppariväriä. Isäntä ensi alkuun oli shokissa kun näytin nuo norsu leggarit mutta on kyllä heltynyt kun näki kuinka kaunis tyttäremme oli ne yllä. Vähän vaihtelua arkeen kun välillä pukee jotain erilaista=)

Liittelen kuvat tähän tekstiin vähän myöhemmin, nyt en jaksa kaivaa kameraa(nyt kuvat liitetty mukaan).