Oisko se sitten niin kuin virallisesti kesä alkanut kun huomenna on kesäkuun 1.päivä? Mutta missä se aurinko ja lämpö? Täällä ainakin on tänäänkin tuullut niin kovaa kun oltiin kävelyllä ulkona. Aurinko pilkisteli siellä täällä mutta ei tosiaan voinut puhua että olisi vielä kovin lämmin.
Kesä on siitä ihanaa aikaa kun ei tarvitse pukea niin kovasti vaatteita ylle ulos lähtiessä. Kaikki lähteminen  ja ulkona oleminen helpottuu kun saa pukeutua kevyemmin. =)

Tässä vielä tähän tekstiin viimoset kesä bamset=) Sitten varmaan saakin alkaa odotella uusia syksyn tulevia bamseja vaikka ensin vielä on hankittava neidille kissa marie poncho lindexiltä ja tulevat kissa marie legginssit. En muista millä viikolla ne nyt ilmestyvätkään=) Niitä pitää varmaan hankkia sitten muutamat kun ovat neidin omaa ehdotonta suosikkia.


Tämän kesän bamse lippikset, vasemman puoleinen on viime kesän mallistoa. Oikean puolimmainen on tämän kesän mallistoa ja verkkokaupasta loppu jo=/.


Tuo viime vuotinen lippis sopii hyvin tämän kesän mekon kanssa vaikka lippiksessä onkin vihreää väriä pikkuisen. Tämä mekko muuten näytti verkkokaupan sivulla sellaiselta sekamelskalta mutta livenä on aivan ihana=) Ihanan kesäinen ja vähän erilaisempi=)

Tässä vielä mekosta kuva erikseen.


Pienten puolelta tarttui vielä tämä mukaan kun oli sen verran reilua kokoa. Tosiaan seuraavassa kuvassa vertailussa taas tuo isojen puolten intiaani paita koossa 92. Tämä pienten puolen violetti tunika siis kokoa 86. On näillä todellakin eroa..


Sitten isojen puolten tunika+leggarit setit. Tämä ensimmäinen tuli ostettua lippiksen kera ensi kesään- alkaa kesävaatetta olla jo sen  verran että tämä pääsi jemmalaatikkoon. On sitten aivan ihana=) Saattaa kyllä olla että tämä pitää vielä hankkia tällekin kesälle.. kenties... ehkä... Koetan kuitenkin hillitä itseni=)

Ja lähempää vielä kuvaa...


Ja sitten tälle kesälle setti=)

Tosin tässä on laadussa parantamisen varaa. Väri on tunikan edustassa tosi epätasaisesti- oli pienoinen pettymys kyllä. Liikkeessä oli kaikissa samanlaista vikaa. Vihreässä setissä ei ollut mitään vikaa. Ja aika hauska sattuma.. Muutama vuosi sitten lindexillä on ollut myynnissä samaisella kuvalla t-paitoja... Mahtaako ideat alkaa loppua vai onko tämä kuva vain niin suosittu että se on otettu uudestaan käyttöön?


Joten nyt saa sitten meidän puolestamme kesä tulla=) TERVETULOA KESÄ JA AURINKO KELIT =)