Enpä oikeastaan tiedä milloin se kolahti. Jotenkin olin kulkenut silmät ja korvat suljettuna. Kerrran raskausaikana näin myynnissä vauvan ruskeat collegehousut,pinkit nauhat vyötäröllä ja housuissa teksti Bamse. Ajattelin että en koskaan osta Bamse vaatteita.Tuli sellainen laimea fiilis vaatteista.Sain siskoltani bamsen huppari asun ja se oli todella kauniin värinen. Siitä tuli heti meidän lempiasu.

Mutta sitten sen näin huuto.netissä , aivan ihana turkoosi Bamse setti. Frotee tunika ja housut, aivan meikäläisen lempiväreissä. Ja olihan se pakko saada tytölle sellainen=)

 

Siitä se lähti. Aloin tutkailemaan Bamse vaatteita ja mikä uusi maailma avautui.. Kertakaikkiaan miten värikkäitä vaatteita. Ja se pomppi-kani, minusta tuli fani samantien. Miten olinkaan voinut sivuuttaa moiset ihanuudet? Olisin voinut tytön pukea jo vauvana moisiin ihanuuksiin=) Nyt sitten pikku hiljaa olen saanut kaikkia ihanuuksia hankittua. Välillä on tullut pettymyksiä vstaan, välillä yllättynyt suuresti. Jossain bodeissa värit haalenee todella reilusti, joissakin värit pysyy uudenveroisena vaikka kuinka pesisi. Toiset vastaavat kokoaan, toiset ovat pienempiä,, Mutta näistä ihanuuksista se bamse matka alkoi=)