Varmaan jokainen muistaa mitkä vaatteet on pukenut vauvan ylle synnytys'sairaalasta lähtiessä. Muistan vieläkin miten siskoni saadessaan kolme lastaan valitsi kotiutumisvaatteet ja miten hän on myös säilyttänyt nuo vaatesetit lapsilleen.Jokaiselle on oma setti odottamassa sitten aikuistumista.

Niinpä minäkin tein=) Mietin mikä vaatteet puen ylle ja päätin että säilytän ne sitten neitokaiselle. Samoin aion tehdä mahdollisesti jos joskus perheemme kasvaa. Ostan tulokkaalle ihanat uniikit vaatteet ja ne sitten säilyvät hänelle itselleen. Meidän neitomme syntyi kesähelteillä, ulkona kotiutuessa lähes 30 asteen helle. Sairaala-aika oli oltu pelkissä vaipoissa tai kevyessä bodyssä. Oli niin turkasen kuuma olla pienessä sairaalahuoneessa.

Meidän neiti sai ylleen TUTTA bodyn,housut ja lakin.Aivan ihana kuosiset, neutraalin väriset,sillä ne tuli ostettu jo silloin kun vielä sukupuolesta ei ollut tietoakaan. Ovat ne niin pikkuriikkisiä vaatteita, juuri kuvatessakin katsoin tuota pienen pientä hattua.. Voi että=)

On tämä asu niin ihana. Valkoisella ribbipohjalla pupujen kuvia. Ihana asu kyllä=) Eikä maksanut mun mielestä edes paljoa,ostettu kaikki  k-pään reiman myymälästä-yllätys,yllätys=)

LIsäksi mukana oli vielä(jos siis olisi ollut kylmä ilma) H&M velourhuppari- takki ja housut, vaaleanharmaat, vuosimallia 2010( Vuosi 2010 on kirjailtu huppariin,samoin kuin siihen kuuluvaan bodyynkin)Huppari oli siinä sitten vauvan yllä puoliksi kun siirryttiin turvakaukalossa autolle.

Automatka kotiin oli lyhyt, mutta kyllä uutta äitiä jännitti. Voi miten muistan ajatelleeni miten tyttöseni kestää auton tärinän ja pomput tiessä-tuleeko itku vai mitä tapahtuu. Mutta neitokaisemme nukkuikin koko matkan kotiin=) Meidän ihana prinsessamme=)  Laitan vielä toisessa tekstissä myöhemmin kuvaa tuosta hupparisetistä ja kerron lisää meidän vauva aikojen vauvavaatteista.