Vielä poikkeuksellisesti tähän tämän kuun loppuun tälläinen osto toive=) 

Siis jos jollain sattuisi löytymään tutta vaatteista keiju-sarjaa tai riikinkukko-sarjaa, niin meille voi tarjota koossa 92 ja  koosta 92 eteenpäin... Meillä käytetään paljon tunikoita ja leggareita, niin mieluusti niitä ostettaisiin. Tarjota voi vaikkapa tuonne mailiin kuvan ja hinnan kera, jos jollain mahdollisella lukijalla ois myytävänä... Keiju sarjasta ja riikkari sarjasta tässä blogissa onkin kuvia... Samoin bamsea voi tarjota, mieluusti tunikoita osteltaisiin=)

 

Tosin en edes tiedä lukeeko kukaan tätä blogia=) Omaksi iloksihan tämän kirjoittamisen aloitin, välillä tuntuu että on vähemmän aikaa kirjoitella vaikka innostusta riittäisi. Nytkin on tuossa kamerassa kuvia valmiina odottamassa käsittelyä ja kirjoittelua, niin saisi uusia kirjoituksia tänne=) Ja yhä tätä tulee kirjoiteltua omaksi iloksi, ei se ilo ole mihinkään kadonnut. Sitä on välillä kiva katsoa omia vaate hankintoja ja katsoa mitä kaikkea vaatetta neidillä on ollut. Meillä on säilytys tila niin rajoitettua,että ei ole mahdottomuuksia pystynyt säilyttämään vaan suurin osa vaatteista on sitten mennyt eteenpäin huutiksessa.

Mutta siis jos joltain löytyy,niin voi vinkata=) Ja aina voi minultakin kysellä, onko meillä jotain jäämässä pieneksi tai kenties olenko jotain myymässä.. Nyt muuten lindexillä on menossa kamppanja että tilatessa bamse vaatteen,saa tilauksen mukana kupongin jolla voi tilata itselleen bamse lehden näytenumeron. Lehti itsessään ei tule tilauksen mukana vaan kuponki jolla sen voi tilata. Tälläinen etu ainakin oli viime viikolla vielä voimassa...

Ja tutta faneille tiedoksi, tulossa parin viikon päästä tuttuun tapaan blogi kirjoitus reiman tehtaan myymälän varaston tyhjennys päiviltä=) Viime vuotiseen tapaan ystäväni käväisi siellä ostamassa muutamia kesäjuttuja neidille, niin niistä sitten kuvaa ja tietoja kun pääsen vaatteet hakemaan. Siellä kyllä tekee löytöjä=) Tänä vuonna oli ollut vähemmän kesäistä vaatetta kuin viime vuonna mutta oli jotain löytynyt.

Mutta oikein hyvää vappua kaikille lukijoille=)