Tässä ensimmäisessä kuvassa on kuluneen syksyn Bamse ihanuuksia. Olen aivan mieletön Pomppi-kani fani joten olihan ne neidille hankittava=) Violettista vaatetta tuntuu tällä hetkellä olevan kaapissa aika reippaasti joten toivon että bamselta tulee jotain muuta väriä seuraavaksi. Tämän kuvan ottamisen jälkeen on tullut vielä hankittua tähän sarjaan kuuluvat sukat sekä sellaiset raidalliset leggarit missä on nilkoissa Pomppi-kanin kuva. Voin niistä sitten ottaa myöhemmin kuvaa=) Nuo pompi-kani velourhousut ovat vanhempaa mallistoa.

Sitten on tämän syksyn Kissa Janson body ja vanhempaa mallistoa olevat collegehousut. Nämä vaatteet ovat menneet jo eteenpäin mutta housut löytyvät onneksi vielä koossa 86. Harmi vaan kun en enää löytänyt tuollaista syksyistä bodya koossa 86. Sopivat niin ihanasti yhteen=) 

Sitten on vielä meidän lempiasumme... Koossa 80/86, setti alkaa armotta olla liian pieni ja se kyllä saa tämän äidin haikeaksi. Olen nähnyt että tuota bodya on isompien tyttöjen koossa paitana mutta isompia housuja en ole nähnyt. NYYHHH..... Tämä on niin raikkaan värinen ja jotenkin vaan niin ihana yhdistelmä. En tiedä pitääkö tämä laittaa sitten neidin muistojen laatikkoon kun menee pieneksi. Tosiaan sukat ovat jo todella naftit ja housut nousevat nilkoista ylös kun neiti istuu... Nyyyh... Ehkä me löydämme sitten jonkun aivan ihanan uuden asu yhdistelmän Bamsea kun neiti kasvaa. Tämä setti on vanhempaa bamsea...