Tässä vielä vihdoin ja viimein tämän kuukauden päättymisen kunniaksi kuvat alkuvuoden uusista bamseista =) Siis nyt on jo lindexeillä uudet mallistot mutta tosiaan nämä vielä uupuivat meidän postauksista kun tuli hankittua toisella osto kerralla =)

Vihreä velour hame oli pienoinen pettymys värin suhteen livenä- odotin enemmän sellaista tumman vihreää. On se kuitenkin meillä ollut käytössä.

Samoin toi oranssi raita ei oikein kolahtanut paitana eikä bodyna mutta sopii kivasti tuon hameen kanssa ja mielestäni kivempi leggareiden värinä=)

Bodyn selkään tuli tummia läiskiä ensimmäisen pesun jälkeen, en tiedä oliko joku valmistus virhe mutta sain jäljet pois kolmannen pesun jälkeen. Siis laatu tosiaan ei ollut paras mahdollinen mun mielestä verrattuna vanhempiin bamseihin=)

Leggareissa on nilkoissa ihana kissa jansson=) 

 

Tässä sitten vielä samaa sarjaa vauvapuolelta.. Tässä on ihan kiva yhdistelmä- tunika ja raitaleggarit. Ovat reilua kokoa ja menevät meidänkin neidille vaikka ovatkin vauvapuolelta. =) Ensimmäinen kuva on otettu järkkärillä mutta tosiaan kuvasta ei saa värimaailmaa oikein selvästi esille joten toinen kuva on digipokkarilla. Siinä näkyy tuo pinkki värimaailma paremmin =)  ja tästä sarjasta tosiaan meidän ehdottomat suosikit on nuo viidakko tunikat mistä aiemmassa postauksessa kuvat.. se turkoosi on vaan niin tämän äidin väri ja ihana dino maailma =)