Huomenna suuntaan nenäni kohti h&m liikettä vihdoin ja viimein..Suuntaan kohti kesämekkoja, hihattomia bodeja ja barbapapa t-paitoja.. Budjetti on,toivottavasti en sitä sitten ylitä=)

Suurkiitokset viime viikolla ihanalle Katille, jonka ansiosta Barbapapat kasvaa. Hänen vinkkauksesta sain ostettua muutaman ihanuuden=) Nyt alkaakin vaatekaappi olemaan sillä mallilla että edessä on joko uuden vaatekaapin hankinta tai sitten lakkaan hankkimasta moisia ihanuuksia. Nooh,vielä ainakin kuvailen aikaisempia ostoja. Ihan miljonääri en sentään ole, ihan tavallinen työläinen vaan=)

Violetti setti ei ihan vastannut odotuksiani, väri ero paidassa ja mekossa on aikamoinen(siis mun silmääni) mutta menee se meillä kuitenkin käyttöön. Mustavalkoraidallinen mekko on samanlainen kuin meillä onkin jo, mutta tämä on erivärinen ja erikokoinen. Mutta Barbapapa on kyllä ihana.. Koskakohan sitä oikein lähtisi Ruotsiin Åhlensin liikkeeseen missä on vaikka mitä barbapapa ihanuuksia? Tuskin koskaan tulee lähdettyä kuitenkaan=(