On sitten ollut lumeton joulu=( En edes muista koska olisi ollut näin "vihreä" talvi. Meidän ikkunasta kun katsoo ulos, näkyy vain vihreää nurmikkoa. Siitä tulikin sitten vielä mieleeni tälläinen pieni postaus, liittyen tuohon aiempaan Pomppi-kani ja kissa Janson postaukseen... Tässä esimakua tulevaan kesään..,

Voi olla että nämä tulevat meillä käyttöön jo keväällä body tunikoiden alla. Kesäksi varmasti ilmestyy uusia ihanuuksia joita sitten kenties voi ostella=D Tämä koko on vähän arvuuttelua kun osa vaatteista on käytettyjä ja osa uusia. Esim. tässä vajaa kuukausi sitten yllätyin kun yksi ihanista bamse velour tunikoista, kokoa 86 olikin meidän neidille juuri nafti. Liekö edellinen omistaja sitten hurruuttanut liian kovassa pesuasteessa/kuivausrummussa mutta ei kyllä vastannut kokoa 86.

Kaikissa näissä tunikoissa on leggarit/caprit mukana. Ne ovat tuolla tunikoiden alla, en jaksanut alkaa kaivelemaan niitä tuolta kaapista kun kuva on otettu jo. Tuossa kolmannessa vasemmalta olevassa tunikassa on pallo caprit, muissa on sitten enemmän tai vähemmän raidalliset leggarit/caprit.

Turkoosi, limen vihreä, tummemman vihreä setti ovat vanhempaa bamse-mallistoa. Tuo violetti setti on kesän 2011 mallistoa- jos joku kaipailee sellaista tietoa=) 

Vielä on ihan vallan unohtunut kuvat meidän neidin aivan ihana pinkki pomppi-kani lh-tunika setti. Sitä voisin hankkia kanssa joka koossa mutta on valitettavasti vanhempaa bamse mallistoa. Sitä on vähän hankalampi hankkia... Onneksi on löytynyt meille kaksi tunikaa vieläpä hyväkuntoisena ja edulliseen hintaan. Bamsea on löytänyt harvemmin kirppareilta mutta huuto.netistä sitä löytyy- hinnat ovat välillä ihan kohdillaan ja välillä bamset maksavat enemmän. Hinnoista ollaan aina niin montaa mieltä mutta kukin ostaa omien varojensa mukaan. Kyllä mullakin on jäänyt muutama kohde huutamatta ihan vain siksi että hinta on noussut ihan liian korkealle=/. Mutta vanhemmasta bamsesta toki maksetaankin vähän enemmän kun sitä ei enää saa mistään...

Tässä vielä lopuksi edellisestä kirjoituksesta unohtunut kuva. Eli vasemmalta violetit bamse leggarit kanin kuvalla ja sukat syksyä 2011 =) Oikean puolimmaiset Pomppi-kani leggarit ovat vanhempaa mallistoa.