Ja niin se vaan meni lennossa tämäkin kuukausi. Nyt en liiemmin ehtinyt blogia päivittämään mutta toden totta ostamamme kesävaatteet ovat olleet kovassa käytössä. Pienoista harmitusta on välillä tullut kun bamse vaatteissa tuntuu kuvat niin nopeasti kuluvan ja housut saa haituvaa pintaan mikä haalistaa värejä.. Arggg.... No, kulutustavaraa nämä ovat=) 
Sen verran tiedoksi kaikille että tosiaan on alet joka kaupassa niinkuin tähän aikaan vuodesta yleensä on. Lindexin verkkokaupassa on tarjous osta lastenvaatteita 3,maksa 2. Tätä etua ei tällä kertaa meillä hyödynnetty kun tuli itse käytyä läpi lindexin alennusmyynnit.

Tämä ihana setti tuli ostettua vielä normihinnalla isommassa koossa. Vaikka alkuun tämän ostoa keväällä tuskailin, niin tosiaan tästä tulikin neidin lempi uniasu. Hän on niin haltioissaan kun saa shortsit jalkaansa yöksi=) Shortsit ovat tosiaan reilumpaa kokoa kuin teeppari mutta meillä ainakin on kovassa käytössä=)

Jos tätä tulisi alennukseen, menisin heti ostamaan=)

Sitten meen ale ostoja;

Neidille syksyyn ja viileille ilmoille farkkuja =) Ja meillä on sukkakausi menossa- juuri kun äiti sai ostettua ison kasan uusia sukkahousuja,niin ne eivät käykkään. Pitää olla leggarit ja sukat. Ehdotuskin sukkahousuista,niin neiti sanoo: ei halua. Ei halua. Joten ostettiin sitten muutamat sukat=) Meillä on rakkaimpina sukkina bamsen kesän kauden sukat mutta ei ollut enää neidin kokoa että olisin saanut niitä ostettua neidille uusia. Joten niitä kulutetaan sitten varmaan ihan puhki asti...


Omppu setti-aivan ihana-siis AIVAN IHANA, tosiaan  on reilua kokoa liivimekko niin uskalsin neidille ostaa.Menee sitten tunikana näin kesällä vielä.  Näitä oli alessa aika monessa lindexissä missä kävin ja kokoja kokoon 86 asti. Nyt näitä näkyi jo tulleen huuto.nettiinkin myyntiin ihan uusia settejä... Bodysta en tiedä kuuluuko setin kanssa samaan mutta hyvin varmaan sopii mekon alle ja sekin on reilua kokoa.

Sitten meen bamse alushousut- tosiaan neiti ihastui näihinkin. Nää ostin jo hieman aiemmin, tosiaan 3e/kpl. On kyllä aikoinaan myyty kaupassa osta3, maksa 2 setissä kappalehinnalla 4,95e joten ei nää kauheassa alessa ollut. Mutta neiti on onnellinen=) Kyllä sitä vaan on ostettava neidillekin jo alusvaatteita =)