Tämä päivitys olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten.. Tämän päivityksen kuvat otin ajat sitten järkkärillä.. Tähän sarjaan ihastuin viime vuoden elokuussa ja tässä silloin otetut kuvat... Toden totta löysin nämä kun selailin koneen kuvia ja tajusin että tämä päivitys on ihan jäänyt unholaan..

Eli tässä sitä tulee. Tätä tutta-sarjaa ei enää tahdo mistään kaupoista saada, ei ainakaan peruskaupoista. Vielä voi olla jotain sarjan vaatteita yksittäisissä myymälöissä muualla päin suomea kuin täällä Etelä-Suomessa. Tämä on tutan Spring Fairies-sarjaa, eli kevään 2011 sarjaa. Tuttavallisemmin puhutaan tutan keiju-sarjasta..  Nämä ihanuudet tuli silloin ostettua koossa 80 ja HARMITTAA etten silloin kun halvalla sai näitä -40% alessa vaan ostanut monessa koossa odottamaan neidin kasvamista. Nyt sitten on kokoelmaan kasvatettu isompiinkin kokoihin mutta on tosiaan maksettukin "vähän" enemmän mitä näistä elokuun ihanuuksista..

Tässä lähikuvaa sarjan keijuista=) Eli keijuja on kirjavina tai yksi keiju yksivärisellä pohjalla, riippuen vaatteesta.

Tämän setin ostin neidille syksyyn 2011 ja on todella monesti pidetty mutta siltikään ei kuosi ole mennyt miksikään. Aavistuksen paremmin näkyy pesuhaituva tuossa leggareissa mutta muutoin on todella hyvässä kunnossa ja kestänyt kulutusta. Hmm.. Nämä ovat meillä käyneet pieneksi ja odottavat tuolla jemma laatikossa joko myymistä tai säilömistä tulevaisuuteen..  Kuvassa siis liivimekko violetti, persikan värinen body yhdellä keijulla, vaaleanpunapohjaiset leggarit ja violetit perhos'sukkahousut. Kaikki samaa sarjaa mitä vielä on monen monta muutakin osaa.. LAitan toisessa postauksessa nykyisistä keiju vaatteista kuvaa;) 

Huuto.net löydöt eli kaksi keiju yökkäriä.. Toinen on jo jäänyt pieneksi ja toinen on tällä hetkellä käytössä. Yökkäreistä löytyy vielä tätä sarjaa violetti pohjaisena mutta sitä meillä ei ole=( 

Lähikuvaa vielä liivimekosta jonka kanssa ostin h&m perusbodyn alle kun oli niin samaa värimaailmaa. Ihanasti sopivat nämäkin yhteen=) 

Joten tässä yksi meidän lemppareistamme.. =) Tutta Spring Fairies eli keiju-sarja=) 

 

P.S. Tätä sarjaa siis on bodya, mekkoa, housuja, tunikoita, haalaria, sukkia ja sukkahousuja.. Laitan myöhemmin lisää kuvia isommassa koossa olevista vaatteista...