Tässä lupaamiani kuvia Tutta keiju sarjan vaatteista mitä meiltä löytyy.. Muutama vaate jäi kuvaamatta vielä kun ovat ihan uusia ostoja mutta liitän ne tähän kirjoitukseen vähän myöhemmin=)

Eli ensimmäisenä liivimekot:

Olkainhaalarit. Meillä on vaan nää violetit kahdessa koossa- löytyy myös punaisena ja mieluusti sellaisetkin ostaisin =)

Sitten bodyja ja leggareita:

Tässä siis pohjavärinä haalean vaaleanpunainen.. moni katsoo nopeasti että on valkoinen pohjaväri.

Sitten pelkkiä bodyja..

 

Sitten tunika& leggarit setit:

Tämä tunika on myyty erikseen ja olen siihen ostanut vaan sopivat leggarit=)

Tämä tunika on myyty erikseen, olen siihen ostanut vain sopivat leggarit=) Ja sitten kuulin että tälläisiä tunikoita olisi violettisina- sen haluasin niin mieluusti ostaa mutten ole mistään löytänyt... Jos joltain löytyy koosta 86 ylöspäin, niin meille voi tarjota...

Tämä tunika-setti on myyty tälläisenä=)

Tämä tunika-setti on myyty tälläisenä=)

Sitten college housut, meiltä löytyy violettina ja persikan värisenä

Nyt tänä keväänä on tullut kauppoihin vielä noista bodyista "halppis"versiot eli resorit ovat samanväriset kuin bodyt ja metallin väriset nepparit. Meilläkin niitä on ja laitan niistä vielä kuvaa.

Samoin meiltä löytyy collegekankainen keiju tunika ja siihen kuuluvat housut, otan niistäkin kuvaa myöhemmin. Samoin nyt sokoksen 3+1 päiviltä löytyi kahta erilaista lyhythihaista keiju tunikaa ja siihen kuuluvat leggarit. Otan niistäkin kuvaa vielä...

MUTTA TÄSSÄ NÄITÄ KEIJU VAATTEITA =) Tää on NIIN ihanaa sarjaa=)